T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ZONGULDAK / ALAPLI - Şehit Recep Turan Ortaokulu

GELENEK BOZULMADI, DÜNYA FİNALİ'NDEYİZ!

 

 

Türkiye Matematik Ligi, 40’tan fazla ülkede gerçekleşen ve öğrencilerin yaratıcı matematik sorularıyla tüm dünyada matematiği seven öğrencilerle yarıştığı, yarışırken matematik becerilerini geliştirdiği ve uluslararası arenada takım olarak kendilerine yer edindiği, matematiği sevdiren bir organizasyondur.

 

Şehit Recep Turan Ortaokulu matematik öğretmenleri Özlem AKÇAKESE, Şennur YILMAZ ve Aslı POLAT koordinatörlüğünde 6,7 ve 8. sınıflarımızdan toplamda 27 öğrenci ile bu yarışmaya katıldık. 6.sınıf öğrencilerimizden Amine Sultan YILMAZ, Hatice Kübra EREN, Raci KOÇ, Burak Eymen YAMAK ve Fatma Nur YALÇIN; 7.sınıf öğrencilerimizden Ayça Beril AY, Mehmet Nuri ÇAKIR, Kerim KAYMAKCI, Doruk DOĞAN ve Elif ERTÜRK; 8.sınıf öğrencilerimizden Oğuz Kaan POLAT, Samet Efe TÜRKAN, Abdulkerim UYMAZ, Selahattin Kaan GÜLTEKİN ve Umut Efe GÜLERYÜZ okulumuzu SİGMA MATH OLYMPİCS DÜNYA FİNALİ'nde temsil edeceklerdir.

 

Dünya Finali’nde takım ruhuyla Türkiye’yi temsil etme gururuna erişecek olan öğrencilerimizi kutluyor, öğrencilerimize desteklerini esirgemeyen ailelerine ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

05-04-2024

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 05.04.2024 - Güncelleme: 05.04.2024 14:13 - Görüntülenme: 34
  Beğen | 0  kişi beğendi