ZONGULDAK / ALAPLI - Şehit Recep Turan Ortaokulu

ÖĞRENCİMİZDEN BRONZ MADALYA

Öğrencilerin bulundukları sınıf düzeyindeki matematik ve fen bilimlerinde öğretim programında bulunan kazanımlarından edinmeleri beklenen bilgi ve beceri durumlarını tespit etmek, gelişimlerini takip etmek ve eksikliklerini gidermeleri için onlara yol göstermek amacıyla düzenlenen 1. MATEMATİK VE FEN BİLİMLERİ OLİMPİYATLARI'nda bir başarıya daha imza attık.

Okulumuz 6/D sınıfı öğrencilerimizden Samet Efe TÜRKAN, Eğitim Dede olarak bilinen Merhum İbrahim İzmirli anısına yapılan Matematik ve Fen Bilimleri Olimpiyatları'nda Matematik dalında BRONZ MADALYA almaya hak kazanmıştır.

Okul Müdürümüz Atalay KARAKIRIK, elde ettiği başarısından dolayı Samet Efe Türkan'ı ve yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ederek başarının azim ve çalışma ile geldiğini vurguladı. Öğrencilerimizi yarışmaya hazırlayan koordinatör öğretmenimiz Özlem Akçakese başta olmak üzere tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimizin ailelerine teşekkür etti.

13-06-202213-06-202213-06-202213-06-2022

Yayın: 13.06.2022 - Güncelleme: 13.06.2022 21:41 - Görüntülenme: 183